Increase Font Size Option 5 Reset Font Size Option 5 Decrease Font Size Option 5

PostHeaderIcon Velkommen til Tromsø Frikirke

Hvem vi er Hvor vi er
Et felleskap av troende.
Ordet "kirke" betyr for oss først og fremst et fellesskap av mennesker som har en felles tro. Den Evangelisk Lutherske Frikirke er ikke underlagt statlig styring, derfor kalles vi for Frikirken. Vi tror og bygger på kristne verdier som vi finner i Bibelen, og som vi ønsker å leve etter. Sentralt for vår tro og overbevisning er Jesus Kristus. Vi tror Han er en historisk person og at Han er oppstått fra de døde for å frelse alle som tror på Ham.

Vi holder til i Samfunnssalen på Utsikten, Stakkevollan.

Bussrute 20 går fra Krokensenteret kl. 10:08 via sentrum (Fr. Langes gt. F1, kl. 10.31) til Stakkevollan søndag formiddag. Den er fremme kl. 10:44.

Bussrute 42 går fra Giæverbukta kl. 10.36, via sentrum (Sjøgata S3, kl. 10.48), og er fremme på Stakkevollan kl. 10.59. Derfor begynner vi gudstjenesten først kl.11:15.

Finn bussrute her

Du finner frem ved hjelp av dette kartet.

Vi leier lokalene av Tromsø kommune. Ønsker du å leie lokalene, må du ta kontakt med kommunen.
Hva vil vi? Viktig informasjon
Visjonen for menigheten vår er:
Tromsø Frikirke er et frigjørende & inkluderende felleskap som vokser og utrustes til tjeneste & misjon.
Hva skjer?
Vårens tema

Ønsker du å gi gave til Tromsø frikirke? Kontonummer: 8220 02 86517

Det er ingen aktiviteter nå
Gave til Tromsø Frikirke?

Ønsker du å gi gave til Tromsø frikirke?  Bruk kontonummer: 8220 02 86517

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval